Exiled - Gaming Romania este o comunitate bazata pe gaming-ul profesionist.


Metin2Felnac - Lvl 99 Classic

 Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos   Mesaj • Pagina 1 din 1

grigoriciucc
#1

la data de Mar Aug 19, 2014 2:47 pm

avatar
Membru
Membru

Lumea virtuala este nelimitata , astfel reusim sa aducem in atentia dumneavoastra cel mai interactiv joc online privat din romania Metin2Felnac , un server clasic facut din ambitia de a reusi . Acest joc este simplu pentru cei ce vor sa se distreze si prin distractia lor sa ajunga cu caracterul cel mai bun. Nimic nu este mai frumos la un privat decat daca ai sansa sa obti iteme bune chiar si site, vouchere de MD din misiunii sau BOSII , cuferele si premile din joc iti ofera iteme speciale , iar donatile nu sunt deloc obligatori sau o modalitate de a fi bun . Nu putem promite ca va dam sau va facem dar in schimb putem sa va asiguram ca vom munci sa fiti multumiti , sa va simtiti exact asa cum va doriti pe un server privat .Sunt sigur ca acest server va ajunge sa va placa mai mult dupa ce veti incepe sa jucati . Multitudinea de evente de pe server va vor aduce o multime de benefici transpuse in yang si diferite premi.
Va asteptam in lumea virtuala Metin2Felnac !!!
Serverul Metin2Felnac este un server modest , trebuie sa recunosc , este la inceput si din miile de servere existente probabil nu face fata din punct de vedere al noutatilor''aviaonelor'' existente :) , dar cu resurse putine am reusit sa creeam un server PVP-PVM MIXT pe placul multor persoane , astfel ne ridicam in elita celor mai interesante servere si atractive in acelasi timp , cu sanse speciale pentru toti playeri , avand sistemul de vouchere implementat si dropabil in joc , nimeni nu poate spune ca va ramane pe dinafara si doar daca doneaza poate sa ajunga bun, avem sistemul de votare special conceput pentru a fi recompensat playerul atat in joc cu anumite evente cat si cu MD , pana la urma toti playeri ajung sa aiba un succes pe server , mai multe as vrea sa descoperiti voi intrand pe server si testand , consultand forumul , si mai ales sectiunea ''Stiati ca....?" unde playeri sau stafful va acorda explicatii amanuntite legate de dropurii , probleme, intrebari legate de joc .Poate am exagerat cu scrisul de aceea va las sa descoperiti singuri fascinanta lumea Metin2Felnac !
Va asteptam sa va convingeti !

Siteul Serverului : http://metin2felnac.ro/
Forumul Serverului : http://metin2felnac.ro/forum/
Descarcare Directa : [url='http://metin2felnac.ro/Metin2Felnac%20Server%20PVM%20-%20PVP.zip']http://metin2felnac.ro/Metin2Felnac Server PVM - PVP.zip[/url]
Descarcare Torent : http://metin2felnac.ro/TORENT.torrent

Vezi profilul utilizatorului
HazZaRD
#2

la data de Lun Aug 08, 2016 2:35 pm

avatar
Contribuitor
Contribuitor
Succes cu serverul!

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus   Mesaj • Pagina 1 din 1