Exiled - Gaming Romania este o comunitate bazata pe gaming-ul profesionist.


Cum sa modifici masini

 Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos   Mesaj • Pagina 1 din 1

Dyzzy
#1

la data de Sam Ian 19, 2013 10:55 pm

avatar
Exiled Skill +2
Exiled Skill +2
Desi jocul Gta San Andreas este aparut de ceva timp el este inca foarte popular printre jucatori. Una din problemele pe care GTA San Andreas le are este ca masinile din joc arata destul de urat si sunt foarte putine modele cat de cat realistic realizate. In tutorialul de mai jos am sa va explic pas cu pas cum puteti sa schimbati aceste masini cu unele model mai nou.

In primul rand trebuie sa descarcati asta. http://theg.ro/resurse/img.rar
Odata descarcata arhiva trebuie sa dezarhivati ( folositi winrar etc ). Odata ce ati dezarhivat o sa aveti o lista cu fisiere precum se vede mai jos in poza. Alegeti de acolo fisierul executabil si il deschideti.
Odata ce aveti programul deschis apasati fie pe File ---> open fie pe a 2-a iconita (cea care reprezinta un folder - cu albastru ) si navigati prin calculator pana ajungeti in folderul unde aveti GTA instalat\models si selectati gta3.

Spoiler:
Dupa ce ati deschis fisierul gta3 trebuie ca in program sa se incarce continutul acestuia si sa arate precum in imaginea de mai jos.


Spoiler:
Acum deja ati ajuns la pasul in care trebuie sa descarcati modelele cele noi pentru masini. Din pacate nu exista un mega-pack cu fisiere si trebuie inlocuite fiecare in parte. Eu spre exemplu am inlocuit doar masinile care le folosesc cel mai des precum Infernus si Sultan.

Puteti sa descarcati de aici modelul pentru sultan: http://theg.ro/resurse/evo.rar si de aici modelul pentru infernus. http://theg.ro/resurse/infernus_audi.rar ( Modelul pentru VW Golf il gasiti aici ) http://theg.ro/resurse/Golf.rar

Dupa ce ati descarcat fisierele de mai sus le dezarhivati de asemenea pe desktop ( sau unde vreti nu e asa de important atat timp cat stiti unde le gasiti ) si va duceti cu mouse-ul pe iconita care este sageata verde indreptate in jos continuand prin a selecta fisierele descarcate precum in imaginea de mai jos.

Spoiler:
Dupa ce le-ati selectat dati click pe Open si vor aparea in lista cu culoarea verde precum in imaginea de mai jos. Dupa ce ati importat fisierele cele noi dati click pe cele 2 sageti cu albastru ( reload ) si daca va intreaba daca doriti sa salvati schimbarile dati click pe Yes.


Spoiler:
Daca ati urmat cu atentie pasii de mai sus acum puteti sa intrati in joc si sa va bucurati de noile voastre masini. Mai jos sunt masinile modificate in jocul meu, respectiv Infernus (negru) si Sultan (alb).
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:

Acest tutorial a fost facut de Teodor pentru Theg.
Si eu l-am adus pe forum aici Dyzzi

Va multumesc

Vezi profilul utilizatorului

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus   Mesaj • Pagina 1 din 1