Exiled - Gaming Romania este o comunitate bazata pe gaming-ul profesionist.


Cum sa banezi un jucator cu nume " ` ~ "

 Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos   Mesaj • Pagina 1 din 1

мädáℓïη
#1

la data de Sam Mar 09, 2013 9:07 pm

мädáℓïη
Exiled Skill +4
Exiled Skill +4
Ca sa stie absolut toti adminii , e foarte usor sa banezi sau sa folosesti amx_nick sau orice alta comanda pe un jucator cu numele ~~~ sau `` sau `~` , indiferent cum are pus numele .
Varianta cea mai simpla si cea mai rapida descoperita chiar de mine acum ceva timp e sa dai copy la o bucata din consola unde respectivul face o actiune (exemplu: "~~~ killed Player with ak47") .
Dati copy si la urmatorul cuvant dupa semnele de consola (copy "~~~ killed") , dupa care tastati comanda (exemplu: amx_kick ) dupa care dati space si paste (o sa iasa "amx_kick ~~~ killed") , dati click la sfarsitul cuvantului si stergeti tot pana ajungeti la space-ul de dinainte de semnele de consola . (o sa ramana "amx_kick ~~~ " , cu un space dupa ~~~ , space-ul ala e necesar sa nu se inchida consola si sa puteti executa comanda .
Smecheria asta e mai rapida decat orice alta metoda de a trata un astfel de player , desi mai e o metoda destul de usoara .

Varianta a doua e sa folositi codul personal al playerului , scrieti "vote" in consola si va vor aparea codurile tutoror playerilor de pe server .
Acele userid-uri sunt folosite ca inlocuitor pentru nick , si puteti sa executati orice comanda pe ele cu conditia sa puneti semnul # in fata codului .
Exemplu :
vote
Player : 6123
Player2 : 6124
Noobul : 6152
Profesionistu : 6190

Eu vreau sa ii schimb numele lui Player si fiindca nu pot folosi nici o comanda pe el din cauza lui "Player2" , trebuie folosita varianta asta neaparat .
amx_nick #6123 "Player=Horror"
La fel si in cazul unui player cu ~ in num
e .

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus   Mesaj • Pagina 1 din 1